om us

ReTherm Kruge kort

 

ReTherm Kruge er en del af kruge piping systems group og ejes af Ernströmgruppen.
Ernströmgruppen AB er et privat industrikonglomerat med 43 års erfaring, som udvikler og erhverver veldrevne virksomheder inden for udvalgte fremtidige nicher. ReTherm Kruge AB er specialist i rørsystemer til opvarmning, køling, vand fra hanen og sprinklere. Virksomheden har i øjeblikket en omsætning på ca. SEK 80 millioner og 28 medarbejdere.


ReTherm Kruges forretningside & vision


Forretningside

Med megethøjt serviceniveau og teknisk knowhow tilbyder vi komplette rørsystemer samt luft- og snavsseparatorer til brugsvand, køling, opvarmning og sprinklere.


Syn
ReTherm Kruge AB bliver en drivkraft for øget brug af bæredygtige og omkostningseffektiverørsystemer på det svenske og danske marked.


ReTherm Kruges virksomhedspolicy

ReTherm Kruge stræber efter at imødekomme sine kunders krav og forventninger ved at levere produkter med den rigtige kvalitet, på det rigtige tidspunkt, til den rigtige pris. Det er også vigtigt for os at opretholde det højest mulige serviceniveau for at overgå forventningerne og blive en oplagt samarbejdspartner for vores kunder. Det opnår vi ved at fokusere på vores værdier: Sammen, Engagement,

Viden og Kvalitet – Bedste valg.

Vores sortiment skal bestå af produkter, der har den kvalitet, vores kunder efterspørger, og gør deres hverdag lettere. Vi vil levere systemer og
løsninger, der fører til mere energieffektivt og bæredygtigt byggeri.

Vi er forpligtet til at overholde de bindende miljø- og bygningskrav i forbindelse med vores organisation. Vi følger udviklingen af disse krav for at være den vidensvirksomhed i branchen, vi stræber efter at være.

Ud over at levere produkter, der fører til mere bæredygtigt byggeri, arbejder vi aktivt for at få så lidt miljøpåvirkning som muligt.

 

Vi arbejder med løbende forbedringer for at skabe en mere effektiv organisation og fjerne barrierer, der svækker vores kunders oplevelse af at samarbejde med os. Når vi har et gnidningsløst og funktionelt samarbejde inden for ReTherm Kruge, fører det til øget kundetilfredshed.