Holdbarhed

CO2-udledning på rør og fittings fra aquatherm

Vi kan dokumenterer CO2-e-emissioner på alle rør og fittings fra aquatherm.  I tilfælde af byggeprojekter, der kræver dette, kan du få et resumé af netop dit projekt. En rapport fra et større byggeprojekt i Oslo fastslår, at udskiftning af foreskrevne rør med PP-rør reducerer CO2-e-fodaftrykket med 65%!

Bæredygtie systemer fra aquatherm

aquatherm er verdens førende producent af miljøvenlige polypropylenrørsystemer (PP). Alle fremstillingsprocesser er fokuseret på at spare ressourcer, minimere energiforbruget og undgå eller genanvende affald. For eksempel genanvendes affaldet i videst muligt omfang fra produktionsprocessen og forarbejdes derefter til nye produkter. Dette er muliggjort af materialer som polypropylen: det er kendetegnet ikke kun af en lang levetid, men også af en meget god miljøkompatibilitet og genanvendelighed. Det kølevand, der kræves til produktion, kommer ikke i kontakt med kemikalier, men kan returneres uændret til vandcyklussen. aquatherm arbejder kontinuerligt for at reducere el- og vandforbruget samt co2-udledningen i produktionsprocessen.

Miljø og kvalitet hos Retherm Kruge

 

Siden 2017 har vi med glæde sagt, at ReTherm Kruge er certificeret i henhold til ISO-standarderne 9001 og 14001. Vi arbejder løbende på at udvikle os, både med vores miljø og vores kvalitetsarbejde.