Armaturjonsson Gulvvarme

Armaturjonsson® gulvvarme er fleksibel, nem at arbejde med og prisen værd. Det giver en hurtig og effektiv varme og kan lægges på de fleste typer underlag.  Armaturjonsson® gulvvarme fås i dimensionerne 16 og 20 mm.

Røret er lavet af polyethylen og har en høj temperaturbestandighed. Rørene bruges hovedsageligt til gulvvarme, men kan også bruges til vægopvarmning og gulv- og loftskøling.

Rørene er af høj kvalitet PE-RT og godkendt under SKZ A 522 og Komo K77483 og fremstillede standard ISO 22391 og DIN 16833.

Selvfølgelig opfylder rørene DIN 4726 med hensyn til diffusionstæthed.

ReTherm Kruge hjælper dig med din lægningstegning og vores Teknisk support er altid klar til at hjælpe!

Læs mere i vores tekniske dokumentation.

Klik på kataloget for at læse

Præfabrikeret gulvvarmeskab

Let din installation på stedet ved at bestille færdigmonterede gulvvarmeskabe fra ReTherm Kruge. Vælg mellem overflademonterede og indvendige skabe. Afhængig af dine behov og ønsker – fordeler og shunt, sparer tid og er omkostningseffektiv.
 
Kontakta os, så fortæller vi mere

Armaturjonsson Arjonfloor

Arjonfloor-plade til gulvvarme giver hurtig og nem montering. Med sine færdige riller og drejeriller er rørføringen forenklet.

Arjonfloor-pladen giver en hurtig reaktion når temperaturen skifter, 45 minutter i forhold til op til 8 timer med indstøbt gulvvarme, hvilket sparer energi!
EPS har en høj trykstyrke, hvor muligheden for at lægge fx fliser, sten, keramik og parket direkte på pladen er muli.

8535


Monteringsvejledning til de forskellige gulvflader

Ingjuten_2

Indstøbning i beton

Tempo_värmegolv_1

Gulvvarme på gulvbjælker

EPS_laggning

Gulvvarme bærende underlag

Smart styrning

Smart styring af dit indeklima med tilsluttet gulvvarmeanlæg og radiatorsystem. Styr begge dele fra din smartphone med et tryk på en knap. Suppler med tilbehør, såsom sensorer til vinduer og døre og smarte stikkontakter. Systemet forbindes nemt med en gateway, som varetager forbindelsen mellem brugeren og systemet. Systemet styres så nemt hjemmefra eller eksternt med en app.

Elektrisk kniv for spor på EPS- og XPS

H9 elektrisk kniv, er et effektivt luftkølet elektrisk håndværktøj, som hovedsageligt bruges til at fremstille spor på EPS- og XPS-plader.

 

På bare 10 sekunder kan den opvarmes til arbejdstemperaturen til forarbejdning. Du kan justere temperaturknappen for at opnå den bedste effekt.