Referensobjekt

Norviksudden

Vi har leveret aquatherm green pipe og blue pipe til vandkøling og opvarmning til alle ejendomme i Norvik Havn.
Det er et samlet areal på omkring 10.000 kvm for kontorer og industri. Stockholm Ports bygger en ny havn for rullende varer og containere på Norvikudden i Nynäshamn, den fremtidige fragthavn i Østersøen. 
Bygningerne rummer forskellige aktiviteter såsom værksteder, pakhuse, grænsekontrol osv.m hvor kvalificerede drifts- og miljøbygningskrav skal opfyldes.

Uddevalla

ReTherm Kruge har de seneste år leveret alt fra fastgørelse, affjedring, rør og udstødning. Indkøbscenteret er udvidet med lidt over 25.000 kvm og huser nu yderligere 30 butikker. Bravida har installeret rilled rør på varmeledningerne. På de grovere dimensioner, både køle- og vand fra hanen, er der PP i hele bygningen, og på de mindre dimensioner af postevand er det Fränkische Alupex/ Pex.I alt er der også installeret 4 udstødningsenheder. Forlængelsen premiere 30 oktober 2020.

Uppsala

I Fyrislund uden for Uppsala installerede Bravida aquatherm rør til brugsvand, opvarmning og køling. Busdepotet er 10.000 kvm, og der er plads til 180 busser. Stockholm 2018.
 
ReTherm Kruge leverede materialer til totalrenovering af nationalmuseet i Stockholm. Renoveringen dækkede i alt 22.200 m2. Til dette projekt leverede vi rørsystemer til opvarmning, køling, brugsvand samt red pipe til sprinkler.

Kristianstad

C4 er et komplet indkøbscenter, der bliver det østlige Skåne, det vestlige Blekinge og det sydlige Smålands største indkøbscenter. Til C4 har ReTherm Kruge leveret aquatherms rørsystem til varme og køling.